Pesto Potato Soup (Supa de Cartofi cu Busuioc)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pesto Potato Soup (Supa de Cartofi cu Busuioc)

Ingrediente

  • 4-5 felii de bacon
  • 500 gr cartofi
  • 400 gr ceapa
  • 2 linguri unt
  • 650 ml supa de legume( oase
  • pui)
  • 600 ml lapte
  • 100 gr paste( aproximativ)
  • 120 ml frisca nebatuta
  • patrunjel proaspat
  • tocat
  • sare
  • piper
  • parmesan ras pentru ornat
  • paine prajita cu usturoi si unt
  • SOS PESTO
  • 1 pumn de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pumn bun de seminte de pin
  • 2 linguri mari de busuioc proaspat
  • tocat
  • 50 gr parmesan ras
  • piper
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Pentru sos se pun toate ingredientele impreuna in blender, se amesteca pentru 2 minute sau pana se formeaza pasta de pesto.
Se taie bucatile de bacon, se prajesc se taie cartofii patrate si ceapa marunt se adauga apoi peste bacon si se amesteca in continuare 10 minute. Aici eu am pus putin supa de pui ca sa nu se prinda de fundul cratitei.

Dupe 10 minute se adauga supa de pui (legume, oase) si laptele, se mai fierbe 10 minute dupa care se adauga pastele fainoase. Se mai fierbe 8-10 minute. Apoi se adauga frisca nebatuta, se mai fierbe 2-3 minute, se adauga 2-3 linguri de sos pesto si patrunjel tocat. Se ia de pe foc. Se serveste cu cascaval ras deasupra si feliile de paine prajite

Supa arata mai mult ca o mancare decat ca o supa


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si banane
Bucataras.RO

Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si banane

Prajitura aceasta are tot ce ii trebuie ca sa intre in categoria celor mai bune deserturi fara coacere. De la crema fina de...

Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si banane
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola