Ciorba din Pulpa de Curcan cu Legume

Postat pe: 10-06-2016
(0)

Ingrediente

1 bucata de pulpa de curcan (osul cu o parte de carne)
1 ceapa mare alba
1 morcov
2 linguri de mazare din conserva
2 linguri de linte din conserva
1 dovlecel zucchini
1 rosie
o mana de ciuperci (curatate si taiate felii)
2 linguri de bulion
ulei de masline
vegeta/piper alb
1/2 lingura delikat bors magic cu legume
tarhon uscat
patrunjel prospat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute (se ia spuma intre timp).

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul taiat rondele, se calesc cateva minute si se adauga in oala de ciorba.

Adaugam si ciupercile taiate feliute mai mici si lasam legumele si carnea sa fiarba.

Lintea si mazarea se clatesc sub jet de apa si se lasa la scurs, se adauga la final, la fel si dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele (cu tot cu coaja), iar rosia o taiem cuburi.

Se adauga condimentele dupa gust si borsul magic si bulionul si se mai lasa circa 5-10 minute si se ia de pe foc.

La sfarsit se scoate osul din ciorba si se da carnea jos, se taie bucati mici.

Se adauga patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba din Pulpa de Curcan cu Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba din Pulpa de Curcan cu Legume