Ciorba de Ied

Postat pe: 17-05-2016
(0)

Ingrediente

cateva bucati de coaste de ied
o legatura de ceapa verde
2-3 fire de usturoi verde
un ardei gras rosi
o telina mica
doi morcovi
doua cepe albe
2 cartofi potriviti
sare dupa gust
2 galbenusuri
700 ml bors de casa
250 ml suc de rosii (de casa) optional: o mana de taietei
cate o legatura de leustean si patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Coastele de iedut se taie si se spala foarte bine.

Se pun la fiert in apa rece si se spumuieste ori de cate ori este necesar.

Intre timp se taie legumele. Se adauga peste carne cand aceasta este fiarta.

Se fierb legumele si se sareaza dupa gust.

Se adauga sucul de rosii si borsul de putina.

Se da intr-un clocot si se adauga taieteii, continuandu-se fierberea pentru inca 5 minute.

Dupa ce se opreste focul se adauga galbenusurile pasate si se amesteca ciorba.

Se presara verdeturile tocate marunt.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Ied" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Ied