Curatam si taiem in bucati mici legumele. In trei linguri de ulei calim ceapa impreuna cu ardeii, morcovul si telina. Dovleceii ii lasam deoparte deoarece ii vom adauga mai tarziu. Turnam peste legume 1, 5-2 L apa. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam dovleceii si borsul (dat in clocot). Condimentam cu sare, piper si boia.
Continuam fierberea inca 15 minute si luam vasul de pe foc. Intr-un castron amestecam smantana si galbenusurile adaugam si 4-5 linguri din ciorba (pentru a dilua smantana), omogenizam bine si turnam amestecul in ciorba. Presaram cu patrunjel verde.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii