Se curata cartofii si se taie cubulete mici, morcovii, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina se curata si se taie bucati mici; ardeiul curatat si spalat se taie marunt, la fel si ceapa, se acopera cu apa, se pun la fiert cu un strop de ulei de masline si un praf de sare.
Capatana mica de sfecla se curata de coaja, se taie cateva feliute foarte subtiri, pentru decor, restul se taie in cubulete, se asaza pe hartie de copt in tava si se baga la cuptor pana ce cubuletele de sfecla se inmoaie si feliutele devin crocante.
Cand legumele sunt fierte, se pun in cana de blender, se adauga si patrunjelul tocat, sfecla coapta si se blenduiesc pana devin cremoase, se potriveste de sare si piper. Se serveste cu crutoane de paine si feliute crocante de sfecla.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii