Spălaţi şi curăţaţi legumele. Se toacă morcovul, rădăcina de păstârnac, rădăcina de ţelină, rădăcina de pătrunjel, ardeiul roşu, rădăcina de nap şi se pun la fiert în supa de pui în care aţi adăugat sarea.
Între timp, spălaţi şi tocaţi prazul, fideluţă.
Se pune într-o cratiţă uleiul, să se încingă, se adaugă prazul tocat care se căleşte puţin, până se înmoaie.
În supa în care fierb legumele, se adaugă prazul călit. Fierbeţi ciorbiţa 15 minute, apoi adăugaţi tarhonul din oţet, puteţi adăuga şi o lingură din acest oţet sau stoarceţi jumătate de lămâie în ciorbiţă, pentru a o acri. Adăugaţi piperul, apoi opriţi focul. Puneţi ciorbiţa în boluri, adăugaţi crutoanele şi pătrunjelul.
Poftă bună!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii