Se ung feliile de paine cu putin ulei de masline si se pun la grill ca sa prinda putina culoare. Se prajeste oul la foc mic pe ambele parti si se lasa la o parte. Cind feliile de paine sint gata, se pun pe un fund de lemn si pe una din felii de pun feliile de brinza, pieptul de curcan, oul si citeva picaturi de sos iute.
Cealalta felie de paine se unge cu putina maioneza, se pun deasupra frunzele de arugula si se pune felia de paine deasupra primei felii. Se taie sandwich-ul in doua si se serveste cald.
Pofta Buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" De data aceasta am pregatit o rulada cu carne...
Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in baconIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii