Se taie cartofi in feliute subtiri si mici se pun la prajit cat sa se inmoaie cartoful doar, usor rumeniti.
Cat se prajesc/fierb in ulei cartofii se bat ouale.
Se scurg cartofii bine si se adauga ouale batute, sare si altceva daca doriti. Se amesteca bine si se adauga putin lapte ptr a face o masa omogena.
Daca va place sa gasiti bucatele de cartofi nu mestecati f mult.
Se pune intr-o tigaie si se prajeste amestecul pe ambele parti, pana se rumeneste.
Se serveste atat calda, cat si rece cu maioneza! ! !
Pofta buna!
:)
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustSotului meu pot sa ii dau zilnic hribi, pentru ca ii plac enorm si asa sigur nu ar mai manca nici carne. Zilele acestea am...
Paste cu hribi si sos albDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii