Galbenusurile se freaca cu smantana, uleiul, praful de copt, sare si apoi, se adauga ingredientul colorant (maslinele, pasta de tomate sau spanacul). Fiecare blat se coace separat, intr-o forma patrata de 25/25 cm.
Crema:
Branza si smantana se amesteca bine, adaugam somonul taiat marunt. Impartim crema in doua parti egale. In jumatate, adaugam ardei verde tocat marunt si in cealalta jumatate, adaugam ardeiul rosu.
Punem la baza blatul cu masline, crema cu ardei verde, asezam blatul cu spanac si apoi, crema cu ardei rosu. Deasupra, asezam blatul portocaliu. Acoperim cu crema din branza topita si apoi, decoram dupa plac si imaginatie. Cateva frunze de marar si patrunjel, un omulet de zapada din felii de ou fiert, au fost decorul meu.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii