Se rup buchetele de brocoli si se pun la fiert cu apa si sare, se fierb cam cinci minute, dupa ce incepe apa sa clocoteasca, apoi se opreste focul, se clatesc si se asaza intr-o tava in care s-a pus hartie de copt. Se taie sunca in bucatele mici si se presara peste brocoli.
Se pun ouale intr-un vas, peste oua se adauga sare, piper macinat, ierburi aromate, se omogenizeaza, se adauga smantana si se continua omogenizarea, apoi se toarna compozitia in tava peste brocoli, se adauga cascaval ras, o rosie felii pentru ornare si se da tava la cuptorul inclazit pentru circa 40-50 minute. Cand se rumeneste frumos, este semn ca este gata si se poate servi alaturi de gogosari in sos.
Sa aveti pofta, dragilor!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii