Eu sparg vinetele ditrect cu mixerul Zepter, adaug usturoiul si apoi maioneza. Se face foarte fina salata si nu e gretoasa.
Maioneza o faca tot cu acest mixer dar alt cutit. Pun in bolul mixerului un ou intreg, 1 lingurita de mustar, torn ulei in functie de cata maioneza vreau si prin miscari cu mixerul de jos in sus intr-un minut am maioneza.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii