Rosii Umplute cu Ton, Ansoa si Capere

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rosii Umplute cu Ton, Ansoa si Capere

Ingrediente

  • -10 rosii mai mici
  • -10 capere
  • -100 g ton,in ulei
  • -4 ansoa in ulei
  • -15 frunze de busuioc proaspat
  • -2 linguri de maioneza
  • -piper

Mod de preparare

Rosiile se spala si se taie in doua. Acestea mici se taie in doua, dar daca aveti mai mari, le puteti taia doar capacul.

Dupa care, cu o lingurita, se scot semintele.

Separat, se pregateste sosul. Asadar, intr-un bol se pune tonul cu tot cu uleiul, capere si ansoa.

Se mai adauga, lingurile de maioneza si piper. Cu blenderul vertical, se mixeaza putin, pana devin toate, o pasta fina. La urma se pun, frunzele de busuioc, taiate.

Toate jumatatile de rosii se vor umple cu sosul, facut inainte.

Pofta buna!
Ca decor, puteti opta pt capere sau chiar frunze de busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Amandine III
2
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
3
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Rulada de Biscuiti (de Post)
4
Dulciuri

Rulada de Biscuiti (de Post)

Rulada de Biscuiti (de Post)
Prajitura Mona
5
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Parteneri
Ficatei de pui in sos de ceapa
Bucataras.RO

Ficatei de pui in sos de ceapa

Ficatei de pui in sos de ceapa
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola