Se pot condimenta dupa plac chiftelele astea, cu cat sant mai picante cu atat sant mai bune.
Se combina toate ingredientele (mai putin betele) se framanta ca la chiftele, se fac bilute, se pun in tava unsa cu un strop de ulei si se dau la cuptor. Se coc la foc mare (190-200) se mai verifica din cand in cand sa nu se arda, se mai intorc odata sau de doua ori, apoi se scot si se pun pe servetele absorbante. Reci se infig cate trei pe betele de rosmarin.
Cand curatam betele avem grija sa lasam un mot de ace in varf...
Se aranjeaza pe platouri si se decoreaza cu felii de lamaie. Se servesc la un pahar de vin sau bere.
Se pot folosi si ca o cina rustica, la lumina unui opait.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii