Se fierb ouale, sa fie mai tari. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, se taie in doua si se scoate galbenusul.
Maruntiti galbenusul bine cu furculita, amestecati cu maioneza, cu sparanghelul fiert si taiat in bucatele, sare si piper.
Tineti deoparte cateva bucatele de sparanghel pentru a decora.
Umpleti ouale, deasupra se pune maioneza si se decoreaza cu alte bucati de sparanghel si felii de ridichie ... sau cu ce doriti.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii