Presarati feliile de rosie cu sare, piper si pudra de plante aromatice.
Presarati telemeaua cu aceiasi pudra de plante.
Taiati mijlocul feliei de dovlecel in asa fel incat sa obtineti un inel. Condimentati-l deasemenea!
Incalziti tigaia de teflon, puneti uleiul, apoi asezati feliile de rosie, bucata de telemea, felia de dovlecel. Spargeti oul in interiorul inelului de dovlecel. Puneti condimente si sare.
Gatiti sub capac la foc mic aprox. 12 minute (pana se coaguleaza albusul).
In locul dovlecelului puteti folosi ardei gras, gogosar sau o felie de vanata.
Daca nu va place gustul legumelor natur, sotati-le in putin ulei.
Telemeaua trebuie sa fie mai uscata. Daca vreti, o puteti inlocui cu cascaval. Eu am folosit telemea de capra.
Serviti cu felii de paine neagra cu seminte si micul dejun va fi complet!
POFTA BUNA!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm vrut sa asez de fapt cartofii pe langa pui, dar fiind vasul mic mi-a venit ideea sa ii introduc in interiorul puiului....
Pui umplut cu cartofi noiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii