Puneti laptele, untul si sarea intr-un vas, pe foc si lasati pana cand incepe sa fiarba si untul este topit.
Dati deoparte, puneti deodata toata faina si amestecati energic pana la omogenizare.
Inglobati cascavalul ras, urmat de albusuri.
* Daca folositi oua intregi, adaugati-le pe rand, omogenizand bine dupa fiecare.
* Atentie! Compozitia nu trebuie lasata sa se raceasca- totul se face la cald, dar nu la fierbinte.
Repartizati compozitia in locasurile tavii de muffins tapetate cu hartiute de copt, avand grija ca acestea sa fie umplute doar pana la ¾ din inaltime.
Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca 25-30 min, la 180 grade sau pana ce sunt facute si frumos rumenite.
Scoateti pe un platou.
Serviti cat sunt calde, dar sunt la fel de bune si reci.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaPulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz delicios Este un pranz delicios, iar pulpele au iesit chiar mai bune...
Pulpe de pui la tigaie, reteta simpla pentru un pranz deliciosO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii