Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt.
Peste palariile de ciuperci presaram sare si le lasam deoparte.
Tocam ceapa, ardeiul si sunca cubulete. Cascavalul il dam pe razatoare.
Punem untul intr-o tigie la incins,adaugam ceapa si o calim cateva minute pana se inmoaie. Adaugam ardeiul, calim impreuna 1-2 minute apoi ciupercile si la final sunca. Lasam compozitia sa fiarba aproximativ 10 minute, condimentam cu sare si piper si la sfarsit adaugam marar tocat.
Intr-un vas termorezistent asezam ciupercile si le umplem cu compozitia rezultata iar deasupra punem cascaval ras. Tinem vasul la cuptor 20-25 de minute la foc mediu. Cand ciupercile s-au gatit, presaram putin marar deasupra. Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii