Dovlecelul (zucchini) se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja.
Morcovul se curata de coaja si se da pe razatoare.
Ceapa o taiem cat mai marunt, amestecam cu dovlecelul si morcovul.
Se pune oul, faina, ricotta si condimetele si se amesteca pana se omogenizeaza ingredientele.
Se ia cu o lingura din compozitie si se pun la prajit in ulei incins.
Se scot pe un servet de hartie.
Se servesc atat calde cat si reci.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustTochitura moldoveneasca , o reteta romaneasca care imbina gusturile traditionale de afumatura, carne, mamaliguta, branza si...
Tochitura moldoveneasca - Reteta videoDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii