Bulete de parmezan

Postat pe: 30-12-2017
(0)

Ingrediente

( pentru 18 bucati):
1 albus
100 g parmezan ras
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

5min
Numar portii

PORȚII

1 portie
Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera.
Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana.
In functie de cat de mare este oul mai trebuie sa adaugi sau nu putin parmezan.
Trebuie sa obtii un "aluat" usor de modelat pentru a forma bilute de marimea unei cirese.
Uleiul trebuie sa fie bine incins.
Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla . Le scoti pe hartie absorbanta.

Sunt delicioase calde, dar si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Bulete de parmezan" nu uita sa ii faci un review.
Uleiul trebuie sa fie bine incins.
Pui bilutele de parmezan in ulei si le lasi sa se rumeneasca frumos. Se vor umfla . Le scoti pe hartie absorbanta.

Sunt delicioase calde, dar si reci.">

Observatii

Tips& Tricks: ai grija ca uleiul sa fie bine incins, altfel absorb prea mult si nu se umfla.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Bulete de parmezan