Feliile de paine le taiem cubulete, le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le stropim cu ulei de masline, cimbru si oregano si le dam la cuptor pana se rumenesc putin (5-10 minute, depinde de cuptor). Intre timp spalam fasolea din conserva, taiem rosiile bucatele, apoi intr-un bol de salata le amestecam impreuna cu maslinele si tonul cu tot cu uleiul din conserva.
Condimentam cu sare si piper, la final adaugam crutoane din paine si amestecam usor. Deasupra presaram arpagicul tocat marunt si parmezanul razuit.
Salata noastra e gata, pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorDaca tot este maine 1 iunie m-am gandit sa va aduc un desert al copilariei, un desert cu care am crescut, deloc sofisticat....
Lapte cu orez si sos de capsuniEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii