Rulouri pizza din foi Yufka

Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Rulouri pizza din foi Yufka

Ingrediente

  • 1 pachet cu foi de placinta Yufka;
  • 2 oua;
  • 200 g branza dulce/cascaval/iute;
  • 400 g muschi file/sunca presata;
  • 150 g suc de rosii;
  • rosii cherry;

Mod de preparare

Nu am folosit niciodata foile de placinta Yufka...Le-am gasit in Profi la pretul de 4.99 lei si am zis ca ar fi timpul sa le incerc.Pot sa spun ca au trecut testul cu brio si am sa mai cumpar.Pachetul contine 3 foi de placinta mari.Si am trecut la treaba...
Se deschide pachetul de foi de placinta proaspete si se intinde pe o planseta taiat in patratele.
Se suprapun cate 2-3 patrate unse cu ulei unele peste altele,iar apoi se pune oul batut amestecat cu branza si se aseaza cate o felie de muschi file.
Se ruleaza fiecare patratel si se aseaza intr-un vas yena. Se toarna suc de rosii si se decoreaza cu rosii cherry.
Vasul cu rulouri pizza se introduce la cuptor pentru 25-30 minute la foc potrivit.Cand sunt gata se scot si se servesc calde cu ketchup dulce/iute dupa preferinta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel

Drob de miel

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Amandine III
1
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Mona
3
Dulciuri

Prajitura Mona

Prajitura Mona
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Tort cu cafea ,,Mocca,,
Bucataras.RO

Tort cu cafea ,,Mocca,,

Tort cu cafea ,,Mocca,,
Oua vopsite in foi de ceapa
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola