Morcovii se taie fasii (juliene), prazul se taie inele iar broccoli in buchetele. Opariti legumele cca 2 min in apa cu sare apoi se trec printr-un jet de apa rece si lasati-le sa se scurga bine.
Pastele se fierb.
Intr-o tigaie mai inalta se incinge o lingura de margarina (sau mai multa,dupa preferinta). Adaugati faina si amestecati bine, sa nu ramana cocoloase. Lasati sa se caleasca putin. Amestecati laptele cu 100ml apa si se adauga peste faina, lasati sosul sa fiarba. Intre timp se adauga sare si piper(chiar delikat). Adaugati legumele oparite si lasati-le cca 4min sa se patrunda. Adaugati si inelele de ceapa verde.
Pastele se scurg. Pieptul de pui se taie fasii, se usuca putin cu un servet dupa care se caleste in margarina. Condimentati-l dupa preferinta cu sare si piper.
Carnea se amesteca cu paste si legume.
Eu nu am aparat ca sa fac poze(inca) dar este o reteta usoara si buna. Daca are cineva dorinta sa o probeze si sa-i faca poze ar fi super.
POFTA BUNA!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm plecat de la reteta Simonei https://www.bucataras.ro/retete/cozonac-fara-framantare-sau-cu-framantare-redusa-69694.html...
Desert cozonac fara framantare cu nuca, stafide si rahatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii