Punem varza taiata fideluta si ardeiul intr-o cratita si punem apa sa treaca peste ea si o potrivim de sare dupa gust.
Se pune capacul se lasa la fiert cam 15 min, cind e varza moale se pune mararul taiat marunt.
Se face un rintas din 3-4 linguri ulei si 2 de faina punem si usturoiul pisat marunt citi catei vrea fiecare si punem sucul de rosii peste si turnam rintasul peste varza si invirtim sa nu se faca gogolosi.
Punem piper si o lingura de smantina si lasa inca 10 min la fiert.
Daca vreti sa ocoliti rintasul puneti uleiul la fiert cu varza si faina o puneti in sucul de rosii.
Eu mai pun si o lingurita de zahar sa ia din acidul sucului de rosii
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosDin punctul meu de vedere, acesta este cel mai aromat si mai gustos gem. Am gasit in piata caise romanesti, coapte, nu...
Gem de caiseReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii