Saram si piperam aripile, apoi le lasam la frigider circa o jumatate de ora. Batem ouale, adaugam faina, un praf de sare, cimbru si amestecam bine. Desfacem compozitia cu bere pe care o adaugam treptat,pana obtine un aluat putin mai gros decat cel de clatite. Trecem aripioarele prin aluat si le prajim in ulei fierbinte,iar cand sunt gata,le scoatem pe un servet de hartie. Pentru sosul picant de rosii:dam pe razatoarea cu ochiuri mari rosiile iar ceapa o tocam marunt. Punem ceapa la calit ceapa in ulei si o lasam pana devine sticloasa,adaugam apoi rosiile si le calim pana cand sosul incepe sa scada.Adaugam cimbru, sare, chili sau piper proaspat macinat si lasam sa mai dea in cateva clocote. Daca vrem un sos mai fin, il trecem la final printr-o sita sau il punem in blender. Servim aripioarele calde cu sosul picant de rosii.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorRetete de suflet O combinatie minunata intre aromatul mango si vanile intr-o inghetata cremoasa.
Desert inghetata de mango si vanilieEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii