Merele se rad si se stropesc cu zeama de la lamii, dupa ce le-am razuit coaja. Merele rase, coaja de lamiie, zaharul, faina, vanilia, praful de copt si uleiul se amesteca.
Nucile un pic prajite si stafidele inmuiate se adauga si ele la compozitie. Totul se rastoarna intr-o tava rotunda de tort si se coace 50 de minute la 175 de grade. Se incerca cu scobitoarea. Se lasa la racit si se decoreaza cu nuci facute crocant sau zahar pudra.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAdor prajiturile cu foi, as manca non-stop din aceste delicii, dar zau daca imi place sa fac foile. Mi se pare ca iti trebuie...
Foi cu miereReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii