Se face un aluat di toate componentele pentru tarta se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 30 minute.
Intre timp se face umplutura de fructe-se face un sirop gros din apa cu zahar prin fierbere, se pun apoi fructele taiate bucatele mici, se lasa sa fiarba pana se ingoasa, se adauga la final gelatina inmuiata in putina apa, se lasa sa se raceasca.
Bezeaua-se mixeaza albusurile cu zaharul si zeama de lamaie, vanilia.
Se intinde o foaie din aluat se garnisesc formele pentru tarte, tapetate cu ulei si faina se dau la cuptor pentru circa 15 minute, se scot se umplu cu umplutura de fructe si se decoreaza dupa plac cu bezea, se baga din nou la cuptor pentru 5-10 minute la foc mic.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunAstăzi vă împărtășim o rețetă delicioasă și sănătoasă de ciorbă de lobodă cu ștevie. O mâncare...
Reteta de ciorba de loboda cu stevie• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii