Pasta de Oua (II)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pasta de Oua (II)

Ingrediente

  • 10 oua fierte
  • 3 legaturi ceapa verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pisam ouale fierte, taiem ceapa verde marunt si le amestecam.
Condimentam cu sare si piper dupa gust si frecam cu ulei pana devine o pasta numa' buna de uns pe paine.
Se serveste cu salata de crusditati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici