In interiorul cutiei avem o forma rotunda pe care o facem cu ajutorul instructionilor atasate. Apoi pisam biscuitii sau ii bagam la robot cum am facut eu.
Intr-un vas pe aragaz punem la topit 50 g unt si apoi turnam 70 ml suc din compot (eu am pus 100 ml), adaugam biscuitii in compozitia fierbinte, amestecam pana obtinem un fel de pasta pe care o asezam pe platoul obtinut mai sus si il dam la rece.
Crema o preparam astfel: Intr-un castron punem praful de crema, apa rece si smantana si amestecam cu mixerul 3 minute apoi adaugam si iaurtul si mai mixam un minut.
Scoatem platoul cu biscuti de la rece punem cateva linguri cu crema peste blat, apoi aranjam bucatele de ananas pe toata suprafata si turnam restul cremei deasupra si intindem uniform
Pe suprafata cremei se pun pentru decor cateva felii de ananas si apoi turnam jeleul caldut pe care l-am preparat astfel: punem la foc 300 ml apa apoi turnam praful pentru jeleu si amestecam pana cand incepe sa fiarba, apoi amestecam cu lingura cateva minute sa se raceasca. Dupa preparare dam la rece 3 ore apoi se serveste.
POFTA BUNA!
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaDesi se numesc briose cu malai si afine, acesti muffins pot fi facuti cu orice fruct zemos si acrisor – mure, zmeura,...
Briose cu Malai si Afine (Reteta Video)Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii