Într-o oală se fierbe apa cu cuburile Maggi găină.
Cârnații se taie și se prăjesc în ulei, până se rumenesc - direct în oala în care se va face supa.
Se adaugă baconul tăiat mărunt, iar când și acesta este prăjit se adaugă ceapa și usturoiul. Se călesc câteva minute după care se adaugă cartofii si apa cu cuburile Maggi găină.
Se lasă să fiarbă la foc mic până sunt fierți cartofii. Se mai adaugă sare și piper după gust (dacă mai e nevoie).
După ce supa e gata se adaugă smântâna și kale/spanacul sau măcrișul, se stinge focul și se acoperă oala cu un capac.
E o supă delicioasă, foarte rapidă și ușor de făcut! După ce o veți încerca o dată va deveni una din supele voastre preferate! :)
Poftă bună!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPentru reteta m-am inspirat de la Rocsi. A fost foarte bun aluatul si este pentru prima data, cand framant cozonacul pentru...
Desert cozonac cu iaurt umplut cu nuca, stafide si rahatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii