Oatmeal Sau Ovaz Pentru Micul Dejun

Complexitate
redusa
Oatmeal Sau Ovaz Pentru Micul Dejun

Ingrediente

  • 6-7 linguri pline de tot cu ovaz
  • 4-5 curmale uscate (sau smochine)
  • 1 piersica congelata, taiata bucatele
  • 1 lingurita de miere de albine
  • un praf de scortisoara
  • lapte (soia, cocos, migdale sau normal de vaca) cat sa acopere ovazul

Mod de preparare

Se ia un vas mai micut, se pune in el ovazul, mierea, scortisoara, curmalele uscate (sau smochinele) si se pune in cuptorul cu microunde pentru 3-4 minute la programul de "cook" (gatit), dupa care se adauga piersica congelata si taiata in bucati ceva mai maricele. In felul asta fructul congelat nu se flescaieste, ramane intreg si frumos, iar gheata din fruct raceste ovazul exact atat cat trebuie ca sa poate fi mancat imediat.

Desigur ca fructele data le reteta se pot odifica in functie de preferinta fiecaruia.
Daca nu aveti cuptor cu microunde, atunci se pune ovazul cu tot ce trebuie in el (mai putin fructul congelat) si se fierbe pe ochiul de la aragaz timp de 3 minute dupa care se ia de pe foc, se adauga fructul congelat si se mananca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase
Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Cartofi boieresti - simplu si bun
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
1
Dulciuri

Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone

Prajitura cu crema de lamaie si mascarpone
Sirop de Soc Pentru Iarna
2
Conserve, muraturi

Sirop de Soc Pentru Iarna

Sirop de Soc Pentru Iarna
Pasta de Oua (II)
3
Aperitive

Pasta de Oua (II)

Pasta de Oua (II)
Chec Aperitiv cu Ou
5
Aperitive

Chec Aperitiv cu Ou

Chec Aperitiv cu Ou
Parteneri
Reteta de ciorba de loboda cu stevie
Bucataras.RO

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

Astăzi vă împărtășim o rețetă delicioasă și sănătoasă de ciorbă de lobodă cu ștevie. O mâncare...

Reteta de ciorba de loboda cu stevie
Coulis de capsuni
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci. citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!