Orezul il punem intr-o cratita cu putin ulei de masline la prajit, dupa ce este putin prajit turnam apa fierbinte si lasam sa fiarba, adaugam sare si piper. Intre timp spalam prunele, scoatem samburii, rosia o taiem in cubulete mici. Doua felii de sunculita taiem bucatele mici si le punem la prajit in putin ulei.
Apoi amestecam orezul cu rosia si cu sunculita prajita si se mai adauga sare si piper dupa gust.
Aceasta umplutura o punem in prune, apoi acestea se aranjeaza intr-un vas uns cu ulei si se baga la cuptor pentru vreo 15 min.
Servim prunele peste orezul care a mai ramas, ornam cu sunculita, punem niste frunze de rozmarin (din astea am avut in casa), iar pe deasupra punem sosul care s-a scurs in cratita in care s-au copt prunele.
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosAm mai venit si eu cu o reteta sa nu creada lumea ca nu mai gatesc deloc)))
Tarta cu ciocolata si nuca• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii