Ingredientele le-am pus din ochi, am cantarit doar rosiile.
Este un pesto bun de paste si foarte usor de preparat.
Mixam toate ingredientele, inclusiv cu uleiul pana iese o pasta.
Densitatea o faceti din ochi, eu oricum cand prepar pastele cu acest pesto pun si smantana in sos.
Sa nu puneti sare nici la fiertul pastelor si nici in compozitia pestului ca au deja rosiile.
Am mai citit retete in care se pune si vin alb, asta dupa gusturi .
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii