Toate ingredientele trebuie sa fie reci;
Curatati miezul castravetelui (acolo retine foarte multa apa) si dati-l pe razatoare;
Odata dat pe razatoare stoarceti-l bine de tot;
Dati castravetele murati pe razatoare si stoarceti-l si pe acesta;
Tocati maslinele verzi marunt;
Zdrobiti usturoiul si menta;
Amestecati toate ingredientele intr-un bol si adaugati sare si piper alb dupa gust;
Se serveste rece;
Pofta buna !
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii