Frecati usturoiul cu sare pana devine o pasta cremoasa.
Adaugati treptat si cate putin ulei, continuand sa frecati energic amestecul, de fiecare data, pana ce uleiul este incorporat.
Puneti zeama de lamaie, optional.
Inglobati smantana sau iaurtul, rosia, verdeata si omogenizati bine.
Serviti mujdeiul intr-o sosiera sau un bol.
Nu cred ca mai este necesar sa spun cat este de bun…puteti sa-l serviti chiar si asa simplu, intins pe o felie de paine calda sau prajita.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii