Marinata Pentru Carne de Porc (I)

Complexitate
redusa
Marinata Pentru Carne de Porc (I)

Ingrediente

  • Proportia pentru 1 kg carne este:
  • -1 pahar apa(250 ml)
  • -2/3 pahar otet de vin
  • -1 ceapa taiata rondele
  • -20 boabe de ienupar (se gasesc la plafar)
  • -2 frunze de dafin
  • -cateva ace de molid (brad)
  • -putin rozmarin

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna peste carnea pusa intr-un vas.

Se va avea in vedere ca baitul sa acopere complet carnea, eventual peste aceasta se va aseza o greutate.

Se da la frigider pentru o noapte.

Se foloseste fara sa se spele.
Carnea ar trebui sa stea intr-o marinata (bait) pregatita corespunzator cel putin cateva ore, ba chiar 4-5 zile, dupa spusele specialistilor, intr-o camara rece sau in frigider.

Atunci devine fragada, pufoasa si aromata, iar dupa preparare, va fi cu siguranta, zemoasa si gustoasa.

Carnea de porc poate fi tinuta in lapte, numai cateva ore inainte de a fi fripta sau inabusita, dar si ea poate fi marinata (tinuta in bait) in otet sau in vin la fel ca si carnea de oaie sau de vita.

Mancare va semana atunci la gust cu vanatul! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Cele mai apreciate rețete
Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
2
Carte de bucate

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...

Risotto cu legume: un preparat cremos si savuros
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
3
Carte de bucate

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla

O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.

Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simpla
Paste - Fettucina Alfredo
4
Paste

Paste - Fettucina Alfredo

Paste - Fettucina Alfredo
Parteneri
Cartofi cu unt in pergament
Bucataras.RO

Cartofi cu unt in pergament

Uneori cand am pofta de cartofi in unt apelez la acest mod de preparare usor si rapid.

Cartofi cu unt in pergament
Prajitura cu cocos si visine
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura