Se curata varza de primele frunze, se spala apoi se taie fideluta. Se freaca cu 2-3 lg sare sa se inmoaie putin. Se lasa deoparte intr-un bol.
Ceapa se curata si se taie marunt. Se pune la calit intr-o cratita incapatoare. Se adauga pasta de ardei si se lasa 1-2 minute la foc mic. Se pune si varza si se lasa la calit la foc mediu timp de 5 minute, amestecand din cand in cand.
Carnea de porc se spala si se taie cubulete potrivite. Gogosarul se taie cubulete mici.
In vasul aparatului Crock Pot se pun 2-3 lg ulei, apoi se adauga jumatate din varza. Se presara cimbru macinat, se toarna 100 ml bulion, se pune jumatate din gogosari, jumatate din carnea taiata cubulete si se rasneste piper negru si sare dupa gust. Se pune si restul de varza, gogosari, carne si restul de bulion. Se mai adauga sare si piper, se pune capacul si se seteza pe high pentru 4 ore.
Dupa 3 ore, se ridica capacul si se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se adauga si carnatii taiati felii apoi se mai lasa inca o ora si jumatate.
Se serveste cu smantana, iaurt gras sau dupa cum pofteste fiecare.
Pofa buna!
O negresa cremoasa si cu un gust deosebit
Negresa cu crema de branza si merisoareO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii