Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4 l asezam legumele taiate, carnatul il taiem bucati de 3-4cm si il punem peste legume, dupa care urmeaza fasolea scursa de zeama in care a fost conservata si la final condimentele impreuna cu bulionul.
Turnam 200 ml apa, amestecam putin, atat cat sa se amestece ingredientele, apoi punem capacul.
Bagam in priza si setam aparatul la optinea High pentru 3 ore si jumatate.
Merg de minune alaturi de muraturi si mamaliguta!
Pofta buna!
Daca va place ceapa o sa va placa si placinta/ tarta aceasta. Fiindca am facut-o rotunda am sa ii zic si eu tarta asa cum a...
Tarta cu ceapaRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi
Comentarii