Pieptul de pui l-am spalat si l-am pus la fiert in apa cu un praf de sare. Cand s-a fiert si s-a racit , l-am taiat cubulete.
Cartofii curatati si spalati i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert cu un praf de sare, in oala sub presiune ,pentru 4-5 minute. Cand s-au fiert, i-am rasturnat intr-o strecuratoare si i-am lasat la racit.
Ceapa am taiat-o solzisori si am pus-o intr-un castronel cu o 1/2 lingura zeama de lamaie.
Gogosarul l-am taiat fasiute.
Am amestecat legumele cu pieptul de pui, am condimentat cu sare si piper si am omogenizat cu maioneza. Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAceste mini checuri se fac repede, repede si la fel de repede dispar de pe farfurie! Dar ne-au placut mult si pregatesc...
Mini checuri din carne cu mozzarellaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii