Amestecati intr-un bol, cubuletele de sfecla rosie, ceapa si patrunjelul, maruntite.
Adaugati branza de vaci, condimentati cu sare, piper, dupa gust si omogenizati usor, fara sa sfarmati prea mult branza de vaci.
Puneti cateva linguri de ulei de masline, scuturati de cateva ori bolul si dati la rece pentru cel putin 1 ora.
Poate fi servita simpla; datorita aromei racoritoare i se poate alatura preparate picante din carne ori peste.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii