Punem la fiert pieptul de pui. Taiem cubulete mici castraveciorii si ciupercile, apoi ii punem la scurs intr-o strecuratoare. Tocam marunt patrunjelul.
Taiem marunt pieptul de pui si-l punem intr-un vas. Peste carne, adaugam castraveciorii si ciupercile pe care le mai stoarcem in maini de zeama, sare, maioneza, smantana si patrunjelul verde. Amestecam bine si ornam cum dorim.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii