Cartofii (fierti in coaja), se curata de coji si se taie cubulete potrivite (aprox 1 cm latura).
Se adauga sare si piper alb macinat, dupa gust.
Se scot samburii de la masline si se taie nu prea marunt.
Castravetii se sterg de excesul de saramura si se taie felii subtirele.
Ceapa se curata si se taie pestisori.
Ardeii copti se taie patrate (1 cm latura).
Se amesteca -delicat- toate acestea cu cartofii si se potriveste de sare.
Se amesteca maioneza cu sana, apoi se toarna peste slata si se amesteca usor.
Se mai poate adauga salata verde, peste afumat sau carne de pui (fiarta).
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorBunatati pentru Craciun Traiasca berea !!! Am mai redus din rezerva federala de bere, totusi mai este!!!! Cu...
Pulpe de pui picante cu bere si stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii