Taiati feliile de pepene cuburi si scoateti-le samburii;
Taiati feliile de branza Feta cubulete mici;
Taiati cele 2 cepe rosii rondele subtiri;
Tocati marunt menta;
Taiati capsunile pe jumatate sau lasati-le intregi daca sunt mici;
Taiati cuburi cele doua felii de paine prajita;
Amestecati intr-un bol incapator pepenele cu ruccola, capsunile, ceapa rosie, zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa, menta si uleiul de masline;
Puneti in doua farfurii si adaugati peste acestea branza feta, cimbrul uscat si crutoanele de paine prajita si serviti cu placere.
Pofta buna !
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii