Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand clocoteste se adauga pastele. Acestea se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa rece.
Rosia se spala, se taie pe jumatate, se indeparteaza codita, apoi se taie in 4 si se feliaza.
Castravetele se taie si se feliaza.
Maslinelor li se scot samburii si se feliaza.
Branza se taie cubulete.
Cartofii fierti si raciti se curata de coaja si se taie cuburi.
Toate aceste ingrediente se amesteca intr-un castron, dupa ce asezoneaza cu sare si ulei, apoi se aseaza pe un platou pe care au fost asezate frunzele de salata Lollo (spalate).
La final, se curata oul fiert, se feliaza si se aseaza pe salata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Este o mâncare delicioasă, ușor de făcut și care se poate servi și rece, la micul dejun sau la cină....
Crap la cuptor cu legume, in sos de rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii