Intr-o cana puneti apa, drojdie si zahar. Amestecati si lasati 15 minute (trebuie sa aiba o spuma deasupra). Intr-un bol distribuiti bine sarea prin faine. Puneti uleiul de masline in apa, amestecati apoi turnati peste acestea. Incorporati bine, formati un aluat apoi transferati pe o suprafata.
Framantati 10 minute presarand cata putina faina doar daca este necesar. Puneti 1 lingura de ulei de masline extra virgin intr-un bol apoi ungeti aluatul, acoperiti cu o folie de plastic si lasati intr-un loc cald 2 ore.
Intre timp puteti pregatiti umplutura. Coaceti ardeii, curatatii de piele si seminte, cotorul, apoi taiatii in bucati mici. Caliti ceapa cu putina sare in unt la foc mic pana cand este caramelizata si dulce, 15-20 minute.
Adaugati usturoiul si ansoa mai caliti un minut apoi sosul soia, piper, oregano, busuioc, amestecati si lasati deoparte. Taiati broccoli in bucati apoi fierbeti 2 minute intr-o oala cu o cana de apa. Strecurati si tineti sub jet de apa rece cateva secunde dupa care lasati sa se scurga. Taiati broccoli in felii sau bucati mai mici.
Presarati faina pe o suprafata si intindeti aluatul de aproximativ 40 cm x 35 cm. Distribuiti apoi ceapa, imprastiati bucatile de ardei si asezonati cu piper proaspat macinat. Rupeti mozzarella in bucati mici, aranjati acestea apoi broccoli. Imprastiati cheddar deasupra, rulati (ca un cozonac) si sigilati bine.
Preincalziti cuptorul la 200°c (gaz 6). Mutati acesta intr-o tava cu folie de aluminiu. Ungeti cu ou deasupra apoi presarati seminte de mac si floarea soarelui. Faceti cu un cutit cateva taieturi mici deasupra. Coaceti 15 minute apoi mutati la 190°c (gaz 5) si mai coaceti aproximativ 35-40 de minute.
Lasati sa se raceasca pe un gatar 15-20 de minute inainte de servire.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAceasta reteta am primit-o acum cativa ani de la o persoana draga mie.Pe germana se numeste Lachs Spinatlasagne,si poate va...
Tagliatelle cu somon si spanacAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii