1. Se fierbe spanacul 5 minute in apa cu sare, se strecoara si se toaca marunt. Se amesteca cu ceapa tocata, usturoiul zdrobit, telemeaua rasa, ouale batute si ricotta. Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa gust.
2. Se intinde 1/2 din cantitatea de foi de placinta, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se ung foile cu ulei caldut sau untura topita. Se toarna umplutura, se acopera cu restul de foi si se unge placinta deasupra cu galbenus de ou.
3. Se coace placinta in cuptor preincazit circa 1 ora. Dupa ce s-a racorit, se portioneaza.
Pofta buna!
Placinta cu spanac se portioneaza cand este aproape rece.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii