Pizza cu baby spanac si galbiori murati

Postat pe: 12-03-2019
(0)

Ingrediente

blat:
cca 500 g faina,
10 g drojdie proaspata,
250 ml apa calduta,
un varf de lingurita de sare
compozitie pizza:
o mana de baby spanac spalat si bine scurs,
un borcanel mic galbiori murati,
200 g sunca presata de pui,
100 g afumatura (scarita),
1 lingurita de pasta de tomate,
ulei de masline,
condimente uscate pentru piza,
200 g cascaval ras,
3 oua.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

25min
Numar portii

PORȚII

8 portii
In apa calduta se dizolva sarea si drojdia proaspata si apoi se framanta un aluat elastic, bine framantat care se lasa la odihnit, acoperit cu un prosop.
Se taie cubulete sunca si afumatura, pasta de tomate se dizolva in 150 ml apa, cu un strop de ulei de masline si o lingurita rasa de condimente uscate pentru piza. Din aluatul care intre timp a crescut, se intinde in foaie subtirica blatul care se asaza in tava unsa cu un pic de ulei de masline, se toarna pasta de tomate diluata, pe toata suprafata blatului, se presara deasupra jumatate din cantitatea de cascaval ras, se presara si mezelul, frunzulitele de baby spanac si galbiorii bine scursi de saramura (presati in mana). Se bat bine cele 3 oua care se repartizeaza pe toata suprafata pizzei, iar deasupra presaram restul de cascaval. Dam la cuptorul preincalzit cca 25 minute pana ce pizza se rumeneste usor pe margine.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pizza cu baby spanac si galbiori murati" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza cu baby spanac si galbiori murati