Se bate zaharul cu ouale pana devine spuma. Se adauga untul si se bat pana devine bucatica cat de mica se poate. In sfarsit se pune urda se mai bat putin.
Acum se schimba paletele si se baga cele de aluat. Adaugam faina si plicul de praf de copt, invartim incet si cand faina s-a amestecat dam la viteza mare pt 2 minute
In tava mare de cuptor se fac 5 - 6 "portocale" putin mai mari din aluatul obtinut. Deasupra se pune zahar vanilat si se dau la cuptor 40-45 minute.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii