Se bate zaharul cu ouale pana devine spuma. Se adauga untul si se bat pana devine bucatica cat de mica se poate. In sfarsit se pune urda se mai bat putin.
Acum se schimba paletele si se baga cele de aluat. Adaugam faina si plicul de praf de copt, invartim incet si cand faina s-a amestecat dam la viteza mare pt 2 minute
In tava mare de cuptor se fac 5 - 6 "portocale" putin mai mari din aluatul obtinut. Deasupra se pune zahar vanilat si se dau la cuptor 40-45 minute.
Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...
Biscuiti cu lamaie pentru CraciunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii