Taitei romanesti cu mac si sos alb

Postat pe: 28-11-2015
(0)

Ingrediente

Taitei
2 ouă
200 g făină
Sos alb
4-5 linguri mac
Coaja de la o lămâie
150 g ciocolată albă
50 ml frişcă lichidă

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Taitei
Amestecăm ouăle cu făina bine de tot, frământăm bine un aluat pe care-l lăsăm în folie la frigider 10 minute. Apoi îl intindem şi tăiem sub forma dorită.

Sos alb
Prepararea e simplă: amestecăm ciocolata cu frişcă lichidă pe baie de aburi să n-o ardem, iar când e omogenă, adăugăm macul şi coaja rasă de lămâie. Frişca să fie grasă, de 35%. Turnăm licoarea peste pastele aburinde şi servim.
Taiteii se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Taitei romanesti cu mac si sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
mac

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Taitei romanesti cu mac si sos alb