Taitei romanesti cu mac si sos alb

Postat pe: 28-11-2015
(0)

Ingrediente

Taitei
2 ouă
200 g făină
Sos alb
4-5 linguri mac
Coaja de la o lămâie
150 g ciocolată albă
50 ml frişcă lichidă

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Taitei
Amestecăm ouăle cu făina bine de tot, frământăm bine un aluat pe care-l lăsăm în folie la frigider 10 minute. Apoi îl intindem şi tăiem sub forma dorită.

Sos alb
Prepararea e simplă: amestecăm ciocolata cu frişcă lichidă pe baie de aburi să n-o ardem, iar când e omogenă, adăugăm macul şi coaja rasă de lămâie. Frişca să fie grasă, de 35%. Turnăm licoarea peste pastele aburinde şi servim.
Taiteii se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Taitei romanesti cu mac si sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
mac

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Taitei romanesti cu mac si sos alb