Salata de Paste Tricolore

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Salata de Paste Tricolore

Ingrediente

  • 500 gr paste tricolore (cu vegetale)
  • 250 gr telemea vaca
  • conserva de ton in ulei de masline (200gr )
  • conserva de sunca de porc sau de curcan (dupa preferinta)
  • 4 oua fierte
  • masline negre fara sambure
  • sare (optional)

Mod de preparare

Mai intai se fieb pastele, in apa cu sare, o lingura de ulei de masline si o lingurita de vegeta. Pastele se fierb timpul recomendat de fabricator.

Se scurg bine, le punem intru-un bol si adaugam tonul, sunca taiata cubulete, branza telemea taiata tot cubulete, maslinele taiate felii, ouale taiate feli, amestecam bine si gata pentru servire.
Aceasta salata de paste poate fi servita atat calda cat si rece. Eu o recomand calda. Sper sa fie pe placul vostru.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate