Mai intai se fieb pastele, in apa cu sare, o lingura de ulei de masline si o lingurita de vegeta. Pastele se fierb timpul recomendat de fabricator.
Se scurg bine, le punem intru-un bol si adaugam tonul, sunca taiata cubulete, branza telemea taiata tot cubulete, maslinele taiate felii, ouale taiate feli, amestecam bine si gata pentru servire.
Aceasta salata de paste poate fi servita atat calda cat si rece. Eu o recomand calda. Sper sa fie pe placul vostru.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii