Mai intai se fieb pastele, in apa cu sare, o lingura de ulei de masline si o lingurita de vegeta. Pastele se fierb timpul recomendat de fabricator.
Se scurg bine, le punem intru-un bol si adaugam tonul, sunca taiata cubulete, branza telemea taiata tot cubulete, maslinele taiate felii, ouale taiate feli, amestecam bine si gata pentru servire.
Aceasta salata de paste poate fi servita atat calda cat si rece. Eu o recomand calda. Sper sa fie pe placul vostru.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii