- Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
- Sunca se taie cubulete.
- Se incinge untul intr-o tigaie.
- Se adauga ceapa pregatita anterior.
- Cand ceapa s-a calit usor se adauga sunca taiata cubulete si se lasa putin sa se rumeneasca.
- Se stinge focul si se adauga la final smantana.
- Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte.
- Se adauga sosul pregatit peste pastele fierbinti (pastele si sosul trebuie pregatite in acelasi timp pentru a putea fi servite imediat). Se amesteca usor pastele si sosul.
- Se adauga la suprafata grana padano / parmezan ras pe razatoare.
Cu ceva vreme in urma am primit de la mama toate revistele cu retete culinare pe care ea le-a pastrat de-a lungul anilor. Am gasit intr-una dintre ele reteta acestui sos (simplu insa delicios).
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaVa prezint acum o reteta pe care am pregatit-o in premiera si de care sunt foarte incantata: pui cu suc de lamaie proaspat...
Pui cu lamaieO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii