Ruote cu Sos de Smantana

Postat pe: 14-11-2012
(0)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
250 g paste (eu am folosit ruote tricolore)
60 g unt
250 g smantana
75 g sunca de curcan
1 ceapa mica
70 g parmezan ras sau grana padano
sare de mare fin macinata
amestec de piper alb
verde
negru si boia

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
- Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
- Sunca se taie cubulete.

- Se incinge untul intr-o tigaie.
- Se adauga ceapa pregatita anterior.
- Cand ceapa s-a calit usor se adauga sunca taiata cubulete si se lasa putin sa se rumeneasca.

- Se stinge focul si se adauga la final smantana.
- Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte.

- Se adauga sosul pregatit peste pastele fierbinti (pastele si sosul trebuie pregatite in acelasi timp pentru a putea fi servite imediat). Se amesteca usor pastele si sosul.
- Se adauga la suprafata grana padano / parmezan ras pe razatoare.
Cu ceva vreme in urma am primit de la mama toate revistele cu retete culinare pe care ea le-a pastrat de-a lungul anilor. Am gasit intr-una dintre ele reteta acestui sos (simplu insa delicios).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ruote cu Sos de Smantana" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ruote cu Sos de Smantana